Lediga platser på dagläger i huvudstadsregionen

18.06.2020 kl. 10:38
I år ordnar Barnavårdsföreningen extra dagläger i huvudstadsregionen. På lägren i juli och augusti finns det ännu lediga platser för barn i åldern 7–17 år.

På våra läger jobbar lägerledare som har erfarenhet av att jobba med barn och unga.

Verksamheten sker i huvudsak utomhus. Programmet anpassas enligt deltagarnas ålder och önskemål.

Lediga platser finns på följande läger:

  • Tjejvillans dagläger vecka 27 i Grankulla
    Lägret ordnas måndag 29.6 – fredag 3.7 kl. 9–15 för alla barn i åldern 9–12 år. Lägret kostar 70€ och lunch ingår. Mera info och anmälningslänk: https://bvif.fi/sv/start/view-110307-86797
  • Dagläger för barn och unga vecka 32 i Grankulla och Helsingfors
    Lägren ordnas måndag 3 – fredag 7.8 kl. 9-15 för alla barn i åldern 7–17 år. Lägren är avgiftsfria för alla deltagare. Barnen ska ha med sig egen lunch. Mera info och anmälningslänk: https://bvif.fi/sv/start/view-110307-87051
  • Dagläger för barn och unga vecka 33 i Grankulla och i Helsingfors
    Lägren ordnas måndag 10 – torsdag 13.8 kl. 9-15 för alla barn i åldern 7–17 år. Lägren är avgiftsfria för alla deltagare. Barnen ska ha med sig egen lunch. Mera info och anmälningslänk: https://bvif.fi/sv/start/view-110307-87051
 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.
sex glada flickor står på en gräsmatta

Tjejvillan öppnar nytt i Sibbo och Kyrkslätt

I mitten av augusti utvidgar Barnavårdsföreningen Tjejvillan-verksamheten till Kyrkslätt och Sibbo. Målet med Tjejvillan är att ge 10–18-åriga flickor en chans att hitta sin plats och få eget utrymme. Från tidigare finns Tjejvillan i Grankulla och Helsingfors.
ungdomar sitter runt ett bord och gör skoluppgifter

Stöd till eleverna nu viktigare än någonsin

Efter den turbulenta våren är det viktigare än någonsin att satsa på skolelevernas välmående. Barnavårdsföreningens skolarbete har som syfte att öka tryggheten i skolvardagen och stärka elevernas självkänsla. Oberoende av hur höstens undervisning ser ut kan vi stödja skolorna – både på plats eller på distans.

Blogg: ”Om ni inte är tysta äter vargen opp er ...”

”Alla föräldrar blir arga ibland, skriker och säger sådant som de ångrar. Det är inte så farligt, så länge man är medveten om att sitt beteende och hur man kan rätta till det som hänt. Föräldrar som söker till våra stödgrupper kan känna sig osäkra i sitt föräldraskap eller också vara i en spiral där alla är på dåligt humör hela tiden”, skriver Eva Söderlund i vår blogg.

Vi rekryterar personal till våra daghem i Helsingfors

Till hösten rekryterar vi två lärare inom småbarnspedagogik, ett daghemsbiträde och en assistent till våra daghem i Helsingfors. Hos oss får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldigt viktig person i barnens vardag.

Rekry: Ledare för eftermiddagsverksamhet

Kom och gör skillnad för barn varje dag! Vi söker nu två ansvarsfulla och positiva ledare för vår eftermiddagsverksamhet. Skicka in din ansökan redan i dag!

Rekry: Inhoppare till våra daghem och eftisar

Vi söker inhoppare till våra daghem och eftisar.

Föräldrakurs för bättre vardag och mindre bråk – nu också online

De otroliga åren är en kurs för alla föräldrar som vill utveckla sitt föräldraskap och minska bråken i familjen. Kom med om du har barn i åldern 3–12 år! Höstens kurser ordnas online och i Grankulla.

Pappablogg: 6 saker jag lärt mig av min skilsmässa

"Jag hoppas kunna så ett litet positivt frö i den mörka skilsmässotiden. Här kommer några råd och tips till dem som känner frustration och mörker i sin skilsmässa just nu", skriver en pappa i vår blogg.

Vidare efter skilsmässan – vi stödjer nu också online

Separationer är vanliga – men de väcker alltid många känslor. Barnavårdsföreningens skilsmässoarbete hjälper både vuxna och barn att hantera situationen och få hjälp att hantera de känslor som väcks.